Agenda

     
2020    
Zondag 15 maart Koffieconcert leerlingen, NLS-gebouw   Vervallen
Zaterdag 21 maart Solistenconcours HWF. Locatie is onder voorbehoud het gemeentehuis te Oud-Beijerland  Vervallen
Zaterdag 4 april Literair concert  met schrijfster Rosita Steenbeek, Sporthal De Bongerd te Klaaswaal, (in het kader van 75 jaar Bevrijding)  Uitgesteld tot nader te bepalen datum
     
Zondag 24 mei Try-out koffieconcert, examenkandidaten
Zaterdag 6 juni Praktijk muziekexamens - clubgebouw De Bazuin, Laningpad 2 te Oud-Beijerland
Zaterdag 13 juni Hoeksche Waards Festival n.n.b.
Dinsdag 7 juli Zomeravondconcert
     

NLS EN DE MAATREGELEN TEGEN HET CORONAVIRUS

De overheid heeft extra maatregelen geomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om al onze activiteiten tot en met 6 april te annuleren. Wij volgen daarmee het advies van de KNMO, de muziekkoepel voor amateurmuziek in Nederland. Ook geven we hiermee gehoor aan de oproep van gemeente Hoeksche Waard om ook bij evenementen en bijeenkomsten voor groepen kleiner dan 100 mensen goed na te denken over de eventuele risico's en in ieder geval de landelijk geldende (hygiëne)adviezen in acht te nemen.

Dat betekent dat met ingang van vandaag alle repetities en uitvoeringen/concerten van al onze afdelingen komen te vervallen. Ook het Solistenconcours op 21 maart gaat niet door.

De maatregelen van de overheid gelden op dit moment tot en met 6 april. Daarom kan ook het literair concert 'Rose' van het KSB op 4 april niet doorgaan. Het bestuur beraadt zich nog over de mogelijkheid om het concert op een later moment alsnog te laten doorgaan. Wij doen ons best dit zo snel mogelijk te regelen en hopen op uw begrip. Heeft u al een kaartje gekocht, dan blijft dat geldig.

Heeft u nog vragen?
Stel ze gerust via info@nlsklaaswaal.nl

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

 


 

Ellen Kruithof &
Maarten Polderdijk