Agenda

     
2020    

NLS EN DE MAATREGELEN TEGEN HET CORONAVIRUS (13 mei 2020)

Sinds half maart ligt het verenigingsleven stil in verband met de coronacrisis, ook bij NLS. Gelukkig konden de lessen wel doorgaan, maar dan online. De repetities van de orkesten liggen noodgedwongen al 2 maanden stil.
Inmiddels zijn er op diverse gebieden alweer voorzichtig versoepelingen van de maatregelen doorgevoerd. Ook op het gebied van culturele activiteiten. Culturele organisaties zijn in overleg met het kabinet om te kijken wat het stappenplan van de versoepelingen de komende maanden betekent voor de culturele sector. Hopelijk komt er binnen afzienbare tijd meer duidelijkheid wanneer dan bijvoorbeeld repetities weer mogen plaatsvinden. NLS volgt de ontwikkelingen op de voet, onder andere via de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), www.knmo.nl . Zodra wij weer gaan starten met onze activiteiten, kunt u dat lezen op deze website.

Literair concert Rose verplaatst naar voorjaar 2021
Er bestaat dus op dit moment nog veel onduidelijkheid over het moment dat we weer mogen starten met de repetities. Daarnaast zijn evenementen zoals concerten in ieder geval tot 1 september nog niet mogelijk. Ook weten we niet in wat voor vorm deze dan plaats mogen vinden. En welke voorzorgsmaatregelen er dan gelden (waaronder de onderlinge afstand tussen de muzikanten). Daarom heeft het bestuur besloten het literair concert 'Rose' van het KSB door te schuiven naar volgend voorjaar.

Heeft u nog vragen?
Stel ze gerust via info@nlsklaaswaal.nl .
 

 

 


 

Ellen Kruithof &
Maarten Polderdijk