Jeugdorkest

Onze vakdocenten werken toe naar landelijk erkende muziekexamens. Heeft de leerling het A-diploma behaald, dan mag hij/zij gaan spelen in het jeugdorkest.
Het repertoire van het jeugdorkest wordt met zorg uitgekozen door dirigent Lisette Holster-Harms, waarbij zij rekening houdt met de smaak van de jeugd (popmuziek, filmmuziek, muziek uit musicals, enz.).
De leden van het jeugdorkest van NLS spelen samen met de jeugdleden van muziekvereniging De Bazuin uit Oud-Beijerland in 1 orkest. De repetities vinden plaats op vrijdagavond van 19.00 tot 20.15 uur in het verenigingsgebouw van De Bazuin in Oud-Beijerland.

Het orkest geeft zelfstandig concerten binnen en soms buiten de Hoeksche Waard.

 

Lisette Holster-Harms

   
   
 Jeugdorkest op het Bram Roza festival   Meer foto's  
   

 

Op zondag 6 november 2011 heeft de familievoorstelling ' De koning van de watertoren' plaatsgevonden. Meer foto's van deze voorstelling vind u hier

Koffieconcerten

Regelmatig worden er koffieconcerten gehouden waar leerlingen aan het publiek laten horen wat ze kunnen. Vanaf het prille begin van hun muziekcarričre doen ze hieraan mee.

De koffieconcerten vinden op zondagochtend plaats in het muziekgebouw aan de Jaap Kosterstraat. De intree is gratis en begint om 11.00 uur.

Kijk in de agenda voor de data.

 

© Ellen Kruithof &
Maarten Polderdijk